מדריך להכנת קרם ברולה קלאסי / בטעמים

קרם ברולה קלאסי – אין טעים כזה!

וגם – איך משדרגים קרם ברולה ומגוונים בטעמים.

מצרכים ל12 יחידות אישיות:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה או שמנת צמחית/ קרם קוקוס לגרסת הפרווה
  • חצי כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 5 חלמונים
  • גרגירים ממקל וניל אחד או כפית מחית וניל (אפשר גם תמצית, אבל קרם ברולה אמיתייי זה רק עם וניל אמיתי!)

תוספות ושדרוגים:

מי שמכיר ועוקב הרבה זמן יודע איך אני אוהבת את הברולה שלי!

ברולה מסקרפונה ושוקולד לבן!

  • אני מורידה מכמות הסוכר ושמה רק 2 כפות.
  • מוסיפה לתערובת 3 כפות של גבינת מסקרפונה מעורבבת בטמפרטורת החדר ו 150 גרם שוקולד לבן (אפשר גם חלב או מריר)
  • עוד אופציות לשדרוג – 2 כפות גדושות של מחית או ממרח לדוגמא – מחית פיסטוק, מחית פרלינה, נוטלה, או כל ממרח אחר שאוהבים.

אופן ההכנה הבסיסי:

  • בסיר קטן מרתיחים שמנת עם סוכר ווניל.
  • בקערה מערבבים הייטב את החלמונים.
  • מוסיפים בזרם דק תוך כדי ערבוב מהיר את השמנת הרותחת לחלמונים (זה נקרא השוואת טמפרטורות על מנת שלא יהיה לנו חביתה)
  • מסננים את כל התערובת למד ליטר שיהיה נוח למזוג (הסינון הוא לא חובה, הוא על מנת לוודא שאין שום גושים בתערובת)
  • בשלב הזה ניתן להוסיף כל תוספת כל עוד הבלילה חמה.
  • אני מוסיפה בשלב הזה את המסקרפונה (בטמפרטורת החדר, מעורבבת הייטב) ואת השוקולד הלבן. מחכה כמה שניות שהשוקולד ימס ומערבבת לאיחוד.
  • תוכלו להשתמש בכל שוקולד ובכל טעם שאתם אוהבים!
  • מוזגים את הברולה לתבניות אישיות.
  • מניחים את התבניות בתבנית התנור.
  • ממלאים את תבנית התנור במים רותחים.
  • מכניסים את הברולה לתנור שחומם מראש ל130 מעלות כחצי שעה עד שהברולה יציב בשוליים ומעט רוטט במרכז. הברולה מתייצב בקירור.
  • מצננים במקרר או במקפיא.
  • ניתן לשמור במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד שבועיים.
  • מוסיפים כפית סוכר מעל כל ברולה ושורפים רק לפני ההגשה עם ברנר (אם אין לכם ברנר – תחממו תנור על מצב גריל בחום הגבוהה ביותר. תכניסו את הברולה כשהוא קפוא עם סוכר מעל ל2 דקות. שימו עין שלא ישרף מידי)
  • אפשר לשמור במקרר קרם ברולה שכבר שרפתם, אך קחו בחשבון שהסוכר יתפוס לחות ולא ישאר קראנצ'י.

זהו😊 תכינו ותהנו כי אין! אין על קרם ברולה!

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן