מגנום גומיגם

 

חלמתי חלוםםםםםם שאין לי גומי בגומיגםםם😱 זה לא חלום, זה סיוטטטט😱 מפה לשם נכנסתי למטבח להכין גומיגם;)

 

מצרכים:

  • חצי כוס מחית פטל (טחנתי 150 גרם וסיננתי, נשאר לי 70 גרם מחית)
  • 2 כפות מייפל טהור
  • כף סוכר
  • גרידה מחצי לימון
  • כף מיץ מלימון סחוט
  • 2 כפות מייפל טהור
  • כף סוכר 250 מל׳
  • שמנת מתוקה / צמחית לפרווה
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל דובוני גומי

אופן ההכנה:

  • מערבבים מחית פטל+מייפל+סוכר ומניחים בצד.
  • מערבבים גרידת לימון+ מיץ לימון+ מייפל+ סוכר ומניחים בצד.
  • מקציפים שמנת מתוקה ופודינג למרקם יציב.
  • מחלקים ל2 קערות.
  • מוסיפים לכל קערה את תערובת הפרי ומערבבים בקיפול.
  • מזלפים לתוך תבניות ארטיק או כוסות מקפיאים 6 שעות לפחות.

שוקולד לטבילה:

  •  250 גרם שוקולד לבן ממיסים בפולסים קצרים במיקרו:) אפשר צימקאו לבן לפרווה.
  • 3 כפות שמן או 40 גרם חמאת קקאו מומסת
  • צבע מאכל לבן לשוקולד
  • צבע מאכל צהוב לשוקולד
  • צבע מאכל ורוד לשוקולד

תהנו מלא😍❤️

 

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: