מגנום גבינה ולוטוס מרענן, קיצי וחגיגי במיוחד לחג השבועות!
קינוח מרשים שכיף וקל להכין וגורף יםםםם של מחמאות והנאה בכל ביס!
דרגת קושי – קל
זמן הכנה – 15 דקות
זמן הכנה כולל- 7 שעות.
מצרכים:
לבלילת הגבינה:
3/4 כוס גבינת שמנת (רצוי אחוז גבוהה אבל לנמנעים אפשר עם 5 אחוז:)
חצי כוס גבינה לבנה (100 גרם)
2 כפות אבקת סוכר
250 מ״ל שמנת מתוקה
3 כפות פודינג וניל
כפית מחית וניל
לשכבה 2 – ממרח לוטוס קראנצ׳
לציפוי:
300 גרם שוקולד לבן
4 כפות שמן
6 עוגיות לוטוס שבורות גס
כוס ממרח לוטוס חלק
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר עם וו הקצפה נשים את הגבינות ואבקת הסוכר, נערבל לאיחוד. נוסיף שמנת מתוקה , פודינג ומחית וניל ונקציף לקבלת קרם יציב.
נעביר את הקרם לשקית זילוף ונזלף בתבניות מיני מגנום עד חצי הגובה. (אם אין לכם תבנית מגנום אפשר לזלף לתוך כוסות אספרסו חד פעמיות)
מכניסים למקפיא ובינתיים ממיסים ממרח לוטוס קראנצ׳ במיקרו כ40 שניות ומעבירים לשקית זילוף.
גוזרים פתח רחב ומזלפים בתבניות המגנום מעל קרם הגבינה. שמים מקלות ארטיק (אם עשיתם בכוסות אספרסו פשוט מכניסים מקל למרכז)
מכניסים למקפיא ל6 שעות להקפאה מלאה.
לאחר 6 שעות ממיסים שוקולד ושמן במיקרו בפולסים של 30 שניות ומערבבים בכל פעם עד להמסה מלאה.
שוברים פנימה את עוגיות הלוטוס.
מעבירים לכוס צרה, מחלצים את המגנום וטובלים בשוקולד.
מניחים על נייר אפייה ומכניסים למקפיא ל2 דקות להתקשות. (בכוסות אספרסו- ניתן לגזור את הכוס בקלות ולחלץ את הגלידות)
מעבירים ממרח לוטוס לשקית זילוף וגוזרים פתח אלכסוני וקטן. מזלפים על המגנומים קישוט זיגזג או כל קישוט אחר שתרצו! הממרח מזדלף מושלם במרקם שלו.
שומרים במקפיא בכלי אטום עד חודש.
תהנו מלא וחג שמחחחח