מגולגלות מצוירות למשלוח מנות

מגולגלות מודפסות😍 מושלמות למשלוח מנות!!!

לא צריך כישורים מיוחדים:) כל ההסבר פה למטה❤️

פרסום ממומן בשיתוף שמרית  

קודם כל השימוש בנטורינה קרה הופך את העסק להרבה יותר נוח לעבודה מאשר בצק חלבי… הוא ״נמס״ פחות מהר ואז הרבה יותר קל לעבוד איתו עם פחות שלבי קירור.

אפשר למלא במילויים חלבי או פרווה או חצי חצי וזה ממש כיף!

הילדים יעופווווו ויהנו לעזור לכם לגלגל כדורים צבעוניים:)

מצרכים ל3 מגולגלות:

225 גרם נטורינה בטעם חמאה

450 גרם קמח (3 כוסות מדידה + 3 כפות)

180 גרם סוכר (כוס פחות 2 כפות)

3 חלמונים

קורט מלח

צבעי מאכל ג׳ל/ סוכריות צבעוניות

ממרחים שאוהבים למילוי

אופן ההכנה:

במעבד מזון שמים את כל המצרכים ומעבדים לפירורים גדולים.

מסיימים את הלישה ומאחדים את הבצק עם הידיים כדי לא לתת לו עיבוד יתר במעבד המזון (עיבוד יתר גורם לבצק להיות פחות פריך)

מוציאים מהבצק 3 כדורים (בגודל של כדור פינג פונג)

את הכדורים צובעים לצבעים שתרצו.

קוראים לילדודס לכדרר מלא כדורונים קטנטנים.

את שאר הבצק מחלקים ל3 חלקים.

אין צורך לקרר בשלב הזה, רק לכסות את הבצקים במגבת שלא יתייבשו.

מרדדים כל חתיכת בצק בין 2 ניירות אפייה למלבן בינוני.

מסירים את הנייר העליון ומניחים על הבצק את הכדורים הצבעוניים לדוגמת פרח, או שאפשר פשוט לפזר מלא ״חתיכות״ בצק צבעוני או סוכריות.

מרדדים מעט בעדינות שהדוגמא תתפס בבצק.

מושכים את נייר האפייה עם הבצק לקרש חיתוך ומכניסים למקפיא ל10 דקות שהוא יתייצב.

אחרי הקירור הופכים את ריבוע הבצק (שהדוגמא תיהיה כלפיי מטה)

מורחים ממרחים שאוהבים (בינתיים הבצק יחזור להתרכך)

ומקפלים ל2 קיפולים.

מכניסים את הרולדות שוב להקפאה ל10 דקות.

מעבירים למגש האפייה.

מכניסים  לתנור שחומם מראש ל170 מעלות סטטי ל20-25 דקות.

העוגיות לא אמורות להיות שחומות ושומרות על הצבע.

לאחר צינון בטמפרטורת החדר – חותכים לאצבעות.

מסדרים בקופסא או במשלוח מנות.

העוגיות מעולות עד שבוע, ואפשר להקפיא אותן עד חודש ולשמר את הטריות שלהן.

תהנווו🥰🥰🥰🥰

שתפו את המתכון

אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (:

דילוג לתוכן