טירמיסו פיסטוק ממכר ב10 דקות הכנה!

עוגת טירמיסו מדהימה לאוהבי פיסטוק, חגיגית שמכינים בקלי קלות!

מצרכים לתבנית אינגליש קייק (רינג או חד פעמי):

  • חבילת בישקוטים
  • כוס אספרסו או 2 כפיות קפה נמס עם כוס מים רותחים
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה
  • 500 מ״ל שמנת מתוקה
  • 3 כפות גדושות פודינג וניל
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • חצי כפית מחית וניל
  • 2 כפות מחית פיסטוק

לגנאש:

  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 70 מ״ל שמנת מתוקה
  • כפית גדושה מחית פיסטוק

אופן ההכנה:

  • במיקסר עם וו גיטרה נשים גבינת מסקרפונה, אבקת סוכר, וניל ו3 כפות מהשמנת המתוקה. נערבל עד שהגבינה מתרככת.
  • נוסיף את שאר השמנת ואת הפודינג. נקציף עד לקבלת קרם יציב.
  • נחלק ל2 קערות ונוסיף לקערה אחת מחית פיסטוק. נערבב לאיחוד.
  • נעבור להרכבה:
  • נטבול את הבישקוטים בקפה ונניח בתבנית אינגליש קייק. נמרח מעל את קרם הפיסטוק (אפשר להעזר בשקית זילוף, זהיוצא ישר ומדוייק:)
  • נוסיף עוד שכבה של בישקוטים טבולים בקפה ונמרח מעל את קרם המסקרפונה.
  • נכניס למקפיא ל5 שעות לפחות (אם עשיתם בתבנית חד פעמית – אין צורך להכניס למקפיא ואפשר ישר למקרר)

נכין את הגנאש:

  • נמיס במיקרו את השוקולד עם השמנת והפיסטוק בפולסים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה ואחידה.
  • נחלץ את העוגה בעזרת ברנר או מגבת טבולה במים חמים מסביב לתבנית.
  • נשפוך מעל את הגנאש.
  • אפשר לקשט בפיסטוקים קצוצים וקצפת:)
  • שומרים את העוגה במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד חודש:)

תהנוווווווווווווו:)

צילום תמונות – דניאל לילה

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: