טארט שוקולד בצורת רימון
פשוטטטט להכנה וכל כך מרשים לשולחן החג⭐️
פרסום ממומן בשיתוף שמרית.
בסיס בצק עלים של שמרית, מרודד, מצונן ומוכן לעבודה מיידית!
כמה פשוט ככה טעים!
מצרכים לטארט פרווה בקוטר 22/24:
חבילת בצק עלים שמרית
לגנאש:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שמנת צמחית (או חלבית)
לקרם:
400 גרם שמנת צמחית (או חלבית)
3 כפות פודינג וניל
כפית מחית/תמצית וניל
טיפת צבע מאכל ורוד (לא חובה)
גרגירי רימון לקישוט
אופן ההכנה:
מניחים תבנית בקוטר 22/24 על גבי בצק העלים,
חותכים מסביב עם סכין ומשאירים פתח לא חתוך לכתר הרימון.
חותכים כתר רימון בצורה חופשית.
את שאריות הבצק מרדים לנחש ארוך ודק.
מורחים את הבצק בביצה ומניחים מסביב את רצועת הבצק. מורחים שוב בביצה.
חורצים עיגולים עם מזלג במרכז הרימון כדי שהבצק לא יתנפח באפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 13-17 דקות (עד השחמה)
לגנאש – ממיסים יחד במיקרו שוקולד + שמנת ומערבבים לאיחוד.
שופכים במרכז הטארט ומכניסים למקפיא להתייצבות.
בינתיים מכינים את הקצפת:
מקציפים יחד את כל המצרכים לקרם יציב.
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים עיגולים על הטארט עם צנטר חלק (אפשר גם ללא צנטר)
מקשטים ברימונים.
ניתן לשמור במקפיא בכלי אטום עד לערב החג,
רצוי להכין באותו היום ולהגיש (ההכנה קלה וזריזה;)
בתיאבון💙😘
#טארט #רימון #ראשהשנה #טארטשוקולד