חטיף קדאיף

חטיף קדאיף קראנצ'י מהמם ב10 דקות הכנה!!!

מצרכים ל24 חטיפים (אפשר להכפיל):

  • חצי חבילת קדאיף קפוא (225 גרם. חשוב להפשיר שעתיים בטמפרטורת החדר או לילה במקרר)
  • 100 גרם חמאה
  • 130 גרם שוקולד חלב
  • 130 גרם שוקולד לבן
  • (עשיתי ב2 טעמים אבל תוכלו להכין רק שוקולד חלב *260גרם*או רק שוקולד לבן, אפשר גם מריר)
  • חופן פיסטוקים קצוצים (או אגוזים)

אופן ההכנה:

  • מפרידים את שיערות הקדאיף עם הידיים. שימים את החמאה במחבת וכשהיא נמסה לגמרי מוסיפים את הקדאיף, מערבבים מידי פעם ומפוררים את השיערות תוך כדי ערבוב עד להשחמה. 
  • מחכים כמה דקות שיתקרר ולא יהיה חם מידי. ממיסים שוקולד בפולסים של 30 שניות ומערבבים עד להמסה. 
  • חילקתי את הקדאיף ל2 קערות והמסתי גם שוקולד חלב וגם לבן והוספתי לשיערות הקדאיף כדי ליצור 2 טעמים:) מערבבים עד שכל הקדאיף מצופה.
  • ·        בשלב הזה הכנסתי את התערובת לתבניות סיליקון עגולות (אפשר כל תבנית סיליקון קטנה, אם אין לכם אפשר לקחת את התערובת עם כף ולהניח על נייר אפייה)
  • ·        מפזרים פיסטוקים מעל ומכניסים למקפיא לרבע שעה. וזהווו מחלצים:)
  • שומרים במקפיא עד חודש בקופסא אטומה ויש לכם חטיף מושלםםם שמחכה לכם (אם לא תחסלו באותו הרגע)

תהנו מלא 🙂

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: