גלילי ופל במילוי סופלה

 

בדרך כלל ממלאים אותם בקרמים וקצפות, עלה לי רעיון לנסות לאפות בהם משהו😍 אז סופלה בתוך וופל😍 תקשיבוווו זה חלוםםםםם

 

לסופלה:

  • 1 חבילה ג'וני- גלילי וופל למילוי
  • 150 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%
  • 150 גרם חמאה/ מחמאה לפרווה
  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כף קקאו
  • 2 כפות קמח למקל שוקולד לבן (לא חובה אם עושים פרווה)
  • 100 גרם שוקולד לבן, מומס

 

לציפוי ועיטור:

  • 100 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%, מומס
  • 1 שקית ברס- אגוזי לוז מסוכרים
  • נייר אפייה

 

אופן ההכנה:

  • ממיסים שוקולד לבן במיקרו בפולסים של 30 שניות ומערבבים עד שהכל נמס.
  • מעבירים לשקית זילוף וגוזרים פתח קטן.
  • מזלפים פסים קצרים על גבי נייר אפייה ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.

 

הכנת הסופלה:

  • ממיסים במיקרו שוקולד מריר וחמאה כדקה וחצי ומערבבים להמסה מלאה.
  • מוסיפים ביצים וחלמונים ומערבבים במהירות.
  • מוסיפים סוכר, קקאו וקמח ומערבבים לאיחוד.
  • מעבירים את בלילת הסופלה לשקית זילוף וגוזרים פתח קטן.
  • מצפים את גלילי הג׳וני בנייר כסף ומעמידים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • מזלפים פנימה את תערובת הסופלה עד 1/2 גובה הגלילים. מכניסים בתוך כל גליל מקל שוקולד לבן ומזלפים עוד מבלילת הסופלה עד 3/4 גובה (חשוב מאוד לא לזלף עד הסוף כי אז הסופלה יגלוש מהגליל במהלך האפייה).
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, 8 דקות בדיוק.
  • מחכים שיתקרר לטמפרטורת החדר ומסירים את נייר הכסף.
  • ממיסים שוקולד מריר במיקרו בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
  • מעבירים לכוס קטנה וצרה וטובלים כל גליל מ-2 הצדדים.
  • מיד לאחר מכן טובלים באגוזים. רצוי לאכול באותו היום (שומרים בקופסה אטומה עד שלושה ימים במקרר או עד שבועיים במקפיא)

 

בתיאבוןןןן (:

 

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: