בריוש פפיונים במילוי בראוניז


בריוש פפיון בראוניז כל כך יפהההה וכל כך טעים!!! נראה מסובך אבל באמת שזה פשוט וכיף להכנה!


לבצק:

500 גרם קמח

2 כפיות שמרים יבשים

80 גרם סוכר 

4 ביצים

2 כפות מייפל טבעי מימונס

כפית תמצית וניל מימונס

קורט מלח

250 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות קטנות


למילוי:

120 גרם שוקולד מריר

100 גרם חמאה

100 גרם סוכר (חצי כוס)

1 ביצה L

2 כפות קקאו

חצי כוס קמח

קורט מלח


להברשה 2 חלמונים/ביצה


לסירופ סוכר:

חצי כוס מים

חצי כוס סוכר


אופן ההכנה:

שמים את כל המצרכים מלבד החמאה והמלח במיקסר עם וו לישה (אפשר ללוש גם עם הידיים)

כשהבצק מתחיל להתגבש מוסיפים את קוביות החמאה בהדרגה.

 לשים 8 דקות לפחות להתפתחות גלוטן בבצק. 

מוסיפים מלח ומערבלים 2 דקות נוספות.

 מתפיחים שעה וחצי בטמפרטורת החדר ומכניסים למקרר לשעה/שעתיים כדי שהוא יתייצב ויהיה נוח לעבוד איתו:)


מכינים את הבראוניז:

ממיסים שוקולד וחמאה במיקרו כדקה וחצי ומערבבים להמסה מלאה. 

מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לאיחוד. 

מניחים בצד ונותנים לבלילה להתקרר לטמפרטורת החדר. 
מרדדים את הבצק למלבן בעובי של חצי ס״מ.

מורחים את הבראוניז ומקפלים את הבצק לחצי.

קורצים עיגולים בקוטר 8 או 10 ס״מ ויוצרים צורת פפיון בדיוק כמו בסרטון (אפשר גם להכין צורה של עוגת שמרים, בבקה, רולדה או מה שתרצו)

מהשאריות – אני פשוט שמה בתבנית אינגליש ואופה גם אותם:)
מתפיחים שוב כשעה.

מברישים בחלמון ומכניסים לתנור שחומם ל170 מעלות 10-15 דקות עד להזהבה. 

מורחים מעל סירופ סוכר (מרתיחים סוכר ומים עד שהסוכר נמס במים)
שומרים בקופסא אטומה עד 4 ימים בטמפרטורת החדר או במקפיא עד חודש😍

תהנו מלא

❤️

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: