בראוניז גבינה וכדורי חמאת בוטנים

מתכון לעוגה מרובעת 22/22 (אפשר תבנית חד פעמית מרובעת/עגולה קוטר 20 או 22)

לכדורי חמאת בוטנים:

  • 3/4 כוס חמאת בוטנים
  • 100 גרם אבקת סוכר (כוס)
  • כף קמח

לבראוניז:

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה
  • 2 ביצים
  • כף קקאו
  • 4 כפות סוכר
  • 4 כפות קמח

לעוגת הגבינה:

  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 2 ביצים
  • חצי כוס סוכר
  • 2 כפות קורנפלור (אפשר גם קמח)
  • כפית תמצית/ מחית וניל

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל170 מעלות (חום רגיל)
  • מתחילים בכדורי חמאת הבוטנים – מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת ״בצק״.
  • מגלגלים לכדורים בכל מיני גדלים:)
  • שומרים את הכדורים בינתיים במקפיא עד שמכינים את הבראוניז ועוגת הגבינה.

לבראוניז:

  • ממיסים את השוקולד עם החמאה כדקה במיקרו ומערבבים להמסה מלאה.
  • מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי ערבוב.
  • מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לאיחוד:)
  • מניחים בצד.

מכינים את עוגת הגבינה- מערבבים יחד את כל המצרכים (איזה קלללל?)

מוציאים רבע כוס מתערובת הגבינה לקערה קטנה, מוסיפים לה כפית גדושה חמאת בוטנים ומערבבים.

מרכיבים:

  • שופכים את הבראוניז לתבנית, מסדרים מעל כדורי חמאת בוטנים, שופכים מעל את בלילת הגבינה ומעל את בלילת הגבינה עם חמאת הבוטנים. יוצרים עם קיסם דוגמת שיש. מסדרים מעל עוד כדורים:)
  • מכניסים לתנור ואופי כ50 דקות עד ששכבת הגבינה מעל מתייצבת (משתנה מתנור לתנור, כדאי שתבדקו אחרי 40 דקות)
  • מקררים לטמפרטורת החדר ומכניסים למקרר ל3 שעות לפחות לפני החיתוך:)
  • שומרים בקופסא אטומה במקרר בלבד עד 5 ימים (לא ניתן להקפיא)

תהנו מלא❤️

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: