בלונדי פופ

המתכון הכי קל בעולם, קינוחי בלונדי על מקל מ3 מצרכים בלבד!

 

מצרכים:

  • 250 מל׳ שמנת מתוקה
  • 180 גרם שוקולד בלונדי (באיזה טעם שבא לכם, אני בחרתי בבלונדי קוקוס)

 

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד בלונדי
  • 2 כפות שמן או 30 גרם חמאת קקאו אני הוספתי גם אגוזי ברס:)

 

אופן ההכנה:

  • נמיס את הבלונדי במיקרו.
  • נקציף את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
  • נקפל ב3 פעמים את הקצפת לשוקולד, בפעם הראשונה בערבוב מהיר ובפעמיים הבאות בתנועות קיפול.
  • חשוב לעבוד במהירות כדי שלא יהיו לכם גושים.
  • נמלא בתבניות סיליקון או נעביר לתבנית מלבנית חד פעמית קטנה.
  • נכניס למקפיא לשעה. נוציא מהמקפיא, ננעץ מקלות ונחזיר למקפיא לשעתיים נוספות.
  • נחלץ מהתבנית (אם הכנתם בתבנית מלבנית – זה הזמן לחתוך לקוביות:)
  • נמיס את הבלונדי + שמן לציפוי (אפשר גם להוסיף אגוזים) במיקרו בפולסים של 30 שניות ונערבב בכל פעם
  • עד שהשוקולד נמס.
  • אם אתם משתמשים בחמאת קקאו – תמיסו את החמאת קקאו בנפרד ואת השוקולד בנפרד, ששניהם נמסים
  • מערבבים אותם ביחד.
  • נטבול את הבלונדי פופ בשוקולד ונניח על נייר אפייה.
  • נכניס שוב למקפיא ל10 דקות וזה מוכן😍
  • שומרים במקפיא עד 3 שבועות או במקרר עד 5 ימים.

 

תהנו מלאאאאא ❤️

 

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: