בחושה ריבת חלב עם נועה עינת

מצרכים לתבנית אינגליש קייק אחת, כמובן שאפשר להכפיל את המתכון❤️

  • 2 ביצים
  • חצי כוס שמן (65 מל׳)
  • 3/4 כוס פחות 2 כפות סוכר (125 גרם)
  • 100 גרם שמנת חמוצה (חצי גביע/גביע קטן)
  • 3/4 כוס קמח לבן (90 גרם) אפשר גם קמח כוסמין
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • 3 כפות ריבת חלב

לקרם:

  • 250 מל׳ שמנת מתוקה
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 2 כפיות ריבת חלב
  • לקישוט- ריבת חלב בשקית זילוף, קוקוס
  • אופן ההכנה- מערבבים יחד את כל המצרכים (כןןן אפילו בלי מיקסר, קליל קליל)
  • מעבירים לתבנית אינגליש קייק
  • אופים 25 דקות טורבו בתנור שחומם ל175 מעלות
  • לאחר שהעוגה מתקררת לגמרי אפשר לקשט:)
  • מקציפים שמנת, פודינג וריבת חלב לקרם יציב, מזלפים עם צנטר משונן (איזה צנטר שבא לכם;)
  • שומרים במקרר בקופסא אטומה עד 4 ימים או במקפיא עד שבועיים💃🏻❤️❤️❤️

תהנו❤️❤️❤️❤️

שתפו את המתכון

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
אייקון תפריט נייוט עוגה

השאירו לי הודעה ואחזור אליכם (: